American Legends


Een 'tribute' aan de grootheden van de Rock 'n'Roll

Een muzikale trip met een  ‘Aloha Show’ in de stijl van Elvis Presley, een tribute aan de 50's Diva’s vertolkt Jeannette B, een Jerry Lee Lewis show gebracht door Chris Watson, dit alles begeleid door de formatie Of Course, eventueel aangevuld met blazers en achtergrondzangeressen.

Ook een combinatie met Blue Diamonds' Riem de Wolff, Marilyn Monroe Tribute of/en met Johnny Valentino is mogelijk.
Deze kunnen ook eveneens begeleid worden door de band Of Course.

Chris Watson


Chris WatsonChris Watson (Mr Pumpin' Piano), samen met zijn band, een 'upright' bassist, lead gitarist en een drummer, brengt hij een swingende Jerry Lee Lewis achtige show, zonder echter een Lewis imitator te zijn.
Degenen die hem voor de eerste keer zien, kunnen hun ogen en oren haast niet geloven.
Systematisch zet hij elke zaal op zijn kop.
Chris Watson blijkt een fenomeen te zijn wanneer hij de toetsen van zijn piano aanraakt.
Iedereen ziet op het eerste gezicht dat hij zijn piano op zo'n typische en persoonlijke manier gebruikt, dat het publiek tijdens zijn optredens letterlijk verzot wordt op deze buitengewone rocker.

website Chris Watson

Strictly Elvis
Merry ChristmasElvis Presley is ongetwijfeld "The King of Rock and Roll".
Hij was van eenvoudige komaf, maar zou de rock-'n-rollrevolutie ontketenen, met zijn opvallend indringende stem en zijn charismatische verschijning op het podium.

Strictly Elvis voert u mee door het beroemde repertoire van Elvis Presley.
Deze Elvis Show, gebracht door de formatie Of Course,  is een spetterende show die de bekendste Elvis Presley nummers ‘live’ speelt.
Deze band laat zich niet met ander Elvis coverbands vergelijken.
De moderne manier waarop Of Course het werk van Elvis Presley interpreteert (dus niet imiteert) zorgt voor een onvergetelijke avond, niet alleen voor de Elvis fans maar voor iedere muziek liefhebber.
Dus ook geen witte pakken en vetkuiven, alleen de muziek telt; een afgerond verhaal, ‘live’ gespeeld door een klasse band.
Een muzikaal eerbetoon aan ‘The King’, de man die eigenhandig de muziekindustrie veranderde.

Jeannette B.Zeist Pasar Cultuur Festival Istimewa 1 Juni 2012
Jeannette brengt u een eerbetoon aan de 50's Diva’s zoals Connie Francis, Brenda Lee en Wanda Jackson.
Jeannette was jarenlang leading lady van het trio Los Alegres, ze werkte in de André van Duin revue en zat in het voorprogramma van o.a., Shirley Bassey en Timi Yuro.
Jeannette onderscheidt zich door heel subtiel de songs te interpreteren, maar kan ook even gemakkelijk een groot volume uit haar stem halen.
Terecht "stemkunstenares" genoemd.
Haar charme, persoonlijkheid en uitstraling op het podium voegt tevens een grote meerwaarde toe aan haar optreden.
Naast een 'tribute aan de 50's Diva’s'  varieert haar repertoire van up-tempo nummers -af en toe afgewisseld met een ballad- van onverwoestbare evergreens tot aan pittige Rock & Roll van o.a. Elvis, Buddy Holly en vele anderen.  

Of Course
Of Course heeft zich sinds de oprichting in 1987 ontwikkeld tot een van de betere allround  en ‘Golden Oldies’  bands uit de Randstad.
Zij beschikken over een meer dan avondvullend repertoire van de diverse muziek stromingen, aangevuld met een mix van goede dansbare Rock & Roll, Sixties en Seventies muziek.

Op verzoek wordt de band uitgebreid met een blazerssectie en achtergrond zangeressen.

website Of Course

 

 


Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl